Botar al contingut

Dr. Jan Olof William Nilsson

Dr. Jan Olof William Nilsson
Professor contractat doctor
Economia Aplicada
  • Despatx DB257segon pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Nascut a Umeå, Suècia (1975). Professor contractat doctor al Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears (UIB) des de 2009. Doctor en Economia per la Universitat d'Umeå, Suècia (2005).

Experiència docent als estudis de grau i postgrau, a la Universitat d'Umeå ia la Universitat de les Illes Balears. Les últimes assignatures impartides són 'Anàlisi de Dades Econòmiques' (Grau), 'Microeconometria' (Grau), 'Aprenentatge Estadístic i presa de decisions' (Màster).

Investigador especialitzat en micro econometria, en particular models no paramètrics, i economia laboral, amb estudis sobre desigualtat d'oportunitats, mobilitat i dinàmica de pobresa. Ha publicat en diverses revistes d'àmbit nacional i internacional com Review of Income and Wealth, Journal of Economic inequality, Labour Economics, Papers in Regional Science, Water Resources Research, International Journal of Hospitality Management i International Journal of Contemporary Hospitality Management.

Ha participat a diversos projectes de recerca competitius d'àmbit nacional, per exemple finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació. També ha participat a projectes d'innovació docent.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11499 - Econometria per a l'Avaluació de Programes
11631 - Aprenentatge Estadístic i Presa de Decisions
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
20606 - Anàlisi de Dades Econòmiques
20629 - Treball de Fi de Grau d'Economia

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Anàlisi i modelització econòmica Membre
Econometria Teòrica i Aplicada Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta