Botar al contingut
Escolta

Dr. Pere Ferriol Buñola

Dr. Pere Ferriol Buñola
Professor contractat doctor
Ecologia
  • Despatx 4Atercer pisGuillem Colom i Casasnovas

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Ciències del Mar per la Universitat de las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) l'any 2003, doctor en Oceanografia pel Departamento de Química de la ULPGC (2016), en aquest moment és professor contractat doctor (interí) de la Universitat de les Illes Balears (UIB), on treballa des de l'any 2009 combinant docència i recerca, específicament en el camp de l'ecologia marina.

Va iniciar l'activitat investigadora tot just acabats els estudis de llicenciatura, concretament treballant sobre l'extracció, purificació i elucidació estructural de productes naturals de l'esponja marina Aplysina aerophoba de les Illes Canàries. Des d'aleshores ha seguit treballant amb productes naturals marins extrets d'esponges, algues i cianobacteris. L'any 2009 és va incorporar com a investigador de l'àrea d'Ecologia de la UIB on treballava aplicant tècniques químiques i moleculars a l'estudi de l'ecologia marina, específicament el paper dels fixadors de nitrogen marins. A partir de l'any 2014 es va incorporar a la plantilla docent del departament de Biologia de la UIB, impartint classes en el grau de Biologia i en el màster d'Ecologia Marina. Actualment és membre del grup de recerca en Ecologia Interdisciplinària, on continua realitzant investigacions relacionades amb la biogeoquímica i la bioquímica ecològica marina.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11669 - Pràctiques Integrades
11670 - Ecologia Litoral. Sistemes Litorals
11678 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari d'Ecologia Marina2018-19
20103 - Biologia
20108 - Operacions Bàsiques de Camp
20127 - Comunitats i Ecosistemes
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB