Botar al contingut
Obert el termini d'admissió per canvi de seu
Del 13 de maig a les 9.30 h al 31 de maig a les 23.59 h de 2024

Francisca Castell Orell

  • Sala de CDSIB / Càtedra Ramon Llull/GALMIC /Departament de Filologia Catalana i Lingüística Generalsegon pisRamon Llull

Currículum

Currículum breu

Graduada en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat de les Illes Balears (Premi extraordinari de final d'estudis, 2014). Ha cursat el màster en Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals a la Universitat Autònoma de Barcelona (2015) i el màster de Formació del Professorat (UIB, 2016). La seva recerca en els seus treballs de final de grau i de màster es va centrar en l'estudi de les poètiques de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli (TFG: 'El concepte de poesia en l'obra de Miquel Martí i Pol'; TFM: 'Una aproximació comparada a les poètiques de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli').

Actualment i des de 2016, es dedica a la docència a l'educació secundària. Del 2017 al 2021 va combinar aquesta tasca amb la investigació com a tècnica de suport a la recerca del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears.

El curs 2021-2022 ha impartit l'assignatura Introducció als Estudis Literaris en el grau d'Història de l'Art de la Universitat de les Illes Balears, en qualitat de professora associada de càrrec.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20192 - Introducció als Estudis Literaris

Horari de tutoria

Curs 2021-2022: dilluns de 16:00 a 17:00.

Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta