Botar al contingut

Dra. Melania Sánchez Masià

Dra. Melania Sánchez Masià
Professora Permanent laboral
Didàctica de la Llengua i Literatura
  • Despatx CD13segon pisRamon Llull

Currículum

Currículum breu

Melania S. Masià treballa com a professora ajudanta doctora en el departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la Universitat de les Illes Balears. És llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València (2010) i màster en Ciència Cognitiva i Llenguatge per la Universitat de Barcelona (2011). És doctora en Ciència Cognitiva i Llenguatge per la Universitat Autònoma de Barcelona (2017). Va desenvolupar la seua tesi doctoral Adverbial Adjectives and Nominal Scalarity en el grup Lingüística i Ciència Cognitiva del Consell Superior d'Investigacions Científiques.

Entre 2016 i 2022 ha treballat com a lingüista computacional per a Google i com a professora associada a la Universitat de València (2020-2022) i en la Universidad Complutense de Madrid (2017-2019).

La seua recerca se centra en la semàntica i les seues interfícies amb la sintaxi i la pragmàtica i en l'adquisició de llengües. En concret, ha treballat en la modificació adjectival i adverbial i la seua relació amb l'escalaritat, la vaguetat i subjectivitat. És membre del grup de recerca Bilingüisme i Adquisició de l'Espanyol (BASLA, UIB) i del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB, UIB).

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
22024 - Pràcticum I (0-3)
22031 - Treball de Fi de Grau d'Educació Infantil
22125 - L'Ensenyament de la Llengua Espanyola en l'Educació Primària
22126 - Pràctiques I d'Educació Primària
22132 - Treball de Fi de Grau d'Educació Primària
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta