Botar al contingut
Escolta

Dr. Osiris Jorge Parcero

Dr. Osiris Jorge Parcero
Professor visitant
Economia Aplicada
  • Despatx DB210 / Revisió d'examensSegon pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

El Dr. Parcero és Professor Visitant del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears des de l'octubre del 2022. Va obtenir el seu doctorat a la Universitat de Bristol (Regne Unit). La seva tesi doctoral va ser guardonada amb el primer premi en un concurs europeu de tesis doctorals (€6.000), Comitè de les Regions, UE (2006). Des de la seva graduació, ha estat Research Fellow a la Universitat de St Andrews (Escòcia), Professor Visitant a la Universitat Carlos III de Madrid (Espanya), Professor Assistent a la United Arab Emirates University (Emirats Àrabs Units) i Professor Associat de la International School of Economics de la Kazakh-British Technical University (Kazakhstan). També és investigador afiliat al "Centre for Research into Industry, Enterprise, Finance & the Firm" (Escòcia).
El Dr. Parcero és un investigador actiu i col·laborador amb treballs teòrics i empírics. Ha aplicat diferents enfocaments, com ara la microeconomia tradicional, la teoria de jocs, l'econometria aplicada i les simulacions. Ha cobert un ampli espectre de camps, incloent-hi la competència fiscal, l'economia industrial, l'economia del desenvolupament, l'economia internacional, la inversió estrangera directa i la investigació i la innovació. El 2011, el Dr. Parcero va rebre una subvenció de la Fundació Nacional de Recerca dels Emirats Àrabs Units ($185.000).

Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB