Botar al contingut

Dr. Jordi Llabrés Bordoy

Dr. Jordi Llabrés Bordoy
Professor titular d'universitat
Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic
  • Despatx 010planta baixaServeis Cientificotècnics i IUR

Currículum

Currículum breu

Jordi Llabrés Bordoy (Palma, 1969) és professor titular d'universitat de teràpia de conducta a l'àrea de personalitat, avaluació i tractaments psicològics del Departament de Psicologia.

Doctor en Psicologia (2000) per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi titulada 'Intervenció assistida per ordinador en infants de primària amb baix rendiment acadèmic', la seva recerca sempre ha estat relacionada amb l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la teràpia de conducta: dissenyant un software per avaluar l'atenció sostinguda d'infants amb trastorn per dèficit d'atenció, avaluant l'eficàcia i l'eficiència d'un programa de tractament assistit per ordinador de la por de volar en avió, o intentant prevenir els problemes d'ansietat en població adolescent utilitzant les xarxes socials. En els darrers 15 anys ha participat a uns 20 projectes finançats a convocatòries competitives i ha col·laborat en la publicació d'una cinquantena d'articles científics (més informació a ResearchGate).

La seva docència gira, des de 1995, al voltant de les tècniques d'intervenció psicològica. Ha impartit assignatures, relacionades amb les tècniques de modificació de conducta i amb l'aplicació de les TIC a la psicologia clínica. També ha coordinat les pràctiques externes dels estudiants de psicologia i actualment coordina els treballs de fi de màster i les pràctiques externes del Màster en Psicologia General Sanitària.

Quant a la transferència de coneixement, ha participat en diferents projectes com el disseny d'un programa formatiu en jardineria per a la Fundació Amadip Esment, el tractament de persones amb por de volar al mateix aeroport de Palma a través d'un conveni amb AirEuropa, o el projecte tSalut (tecnologia per la salut), guanyador del premi al millor pla d'empresa del sector humanitats al I concurs d'emprenedors universitaris de la Fundació Universitat Empresa, el qual ha facilitat la posada en marxa d'un servei d'atenció psicològica a la UIB.

Té reconeguts 4 trams de docència, 4 de recerca i 1 de transferència.

Fa més de vint anys que és membre actiu de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament, va ser secretari i director del Departament de Psicologia i vicerector d'Innovació de la UIB des del 2013 fins el 2021. Actualment dirigeix el Laboratori de Conducta i Tecnologia i presideix el Comitè d'Ètica de la Recerca.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11591 - La Intervenció en la Psicopatologia en Infants, Adolescents i Adults
  • Màster Universitari de Psicologia General Sanitària2019-20
11594 - Ús de les TIC en l'Avaluació,Tractament i Prevenció en Psicologia Sanitària
  • Màster Universitari de Psicologia General Sanitària2019-20
  • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària2020-21, 2021-22, 2022-23
11596 - Pràctiques Externes
  • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària2022-23
11597 - Treball de Fi de Màster
21313 - Tècniques d'Intervenció Psicològica
21332 - Treball de Fi de Grau de Psicologia
21369 - Teràpies Cognitives
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta