Botar al contingut
Escoltar
 

Dr. Jordi Llabrés Bordoy

personal.uib.cat/jordi.llabres
Dr. Jordi Llabrés Bordoy
Professor titular d'universitat
Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic
 • Despatx 010Planta baixaServeis Cientificotècnics i IUR
 • Despatx. Vr. d'Innovació i TransferènciaPlanta baixaSon Lledó

  Dr. Jordi Llabrés Bordoy

  personal.uib.cat/jordi.llabres

  Currículum

  Currículum breu

  Jordi Llabrés Bordoy (Palma, 1969) és professor titular d'universitat de teràpia de conducta a l'àrea de personalitat, avaluació i tractaments psicològics del Departament de Psicologia.

  Doctor en Psicologia (2000) per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi titulada 'Intervenció assistida per ordinador en infants de primària amb baix rendiment acadèmic', la seva recerca sempre ha estat relacionada amb l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a la teràpia de conducta: dissenyant un software per avaluar l'atenció sostinguda d'infants amb trastorn per dèficit d'atenció, avaluant l'eficàcia i l'eficiència d'un programa de tractament assistit per ordinador de la por de volar en avió, o intentant prevenir els problemes d'ansietat en població adolescent utilitzant les xarxes socials. En els darrers 15 anys ha participat a quasi 20 projectes finançats a convocatòries competitives (un d'ells, el MoodFood, al FP7 de la UE) i ha col·laborat en la publicació de més de 40 articles científics (més informació a ResearchGate).

  La seva docència gira, des de 1995, al voltant de les tècniques d'intervenció psicològica. Ha impartit assignatures, relacionades amb les tècniques de modificació de conducta i amb l'aplicació de les TIC a la psicologia clínica. També ha coordinat les pràctiques externes dels estudiants de psicologia durant anys.

  Quant a la transferència de coneixement, ha participat en diferents projectes com el disseny d'un programa formatiu en jardineria per a la fundació Amadip Esment, el tractament de persones amb por de volar al mateix aeroport de Palma a través d'un conveni amb AirEuropa, o el projecte tSalut (tecnologia per la salut), guanyador del premi al millor pla d'empresa del sector humanitats al I concurs d'emprenedors universitaris de la Fundació Universitat Empresa, el qual ha facilitat la posada en marxa d'un servei d'atenció psicològica a la UIB.

  Pel que fa a les tasques de gestió, és membre actiu de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament, va ser secretari i director del Departament de Psicologia i actualment és vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals de la UIB.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2020-21

  Assignatures on el professor imparteix docència
  Assignatura Pla/campus on la imparteix
  21313 - Tècniques d'Intervenció Psicològica
  11594 - Ús de les TIC en l'Avaluació,Tractament i Prevenció en Psicologia Sanitària

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Estudi on la va impartir
  11585 - Fonaments Científics de la Psicologia Sanitària
  • Màster Universitari de Psicologia General Sanitària2015-16
  11591 - La Intervenció en la Psicopatologia en Infants, Adolescents i Adults
  • Màster Universitari de Psicologia General Sanitària2019-20
  11594 - Ús de les TIC en l'Avaluació,Tractament i Prevenció en Psicologia Sanitària
  21313 - Tècniques d'Intervenció Psicològica
  21332 - Treball de Fi de Grau de Psicologia
  Google+ UIB