Botar al contingut
Obert el termini de la convocatōria ordināria d'admissiķ general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Dr. Alberto Ortiz Rodríguez

Dr. Alberto Ortiz Rodríguez
Catedrātic d'universitat
Arquitectura i Tecnologia de Computadors
  • Despatx 179primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Enginyer en Informātica l'any 1992 per la Universitat de les Illes Balears i doctor en Informātica l'any 2005 per la Universitat de les Illes Balears. Professor de la Universitat de les Illes Balears des de 1992 amb la categoria actual de Catedrātic d'Universitat. Ha impartit docčncia en diverses assignatures relacionades amb l'estructura dels computadors, els sistemes operatius, els sistemes encastats, els sistemes de control i els sistemes de percepciķ/visiķ per computador/reconeixement de patrons/aprenentatge automātic tant a nivell de grau (Enginyeria en Informātica i Grau en Enginyeria Informātica, Enginyeria Tčcnica Industrial i Grau en Enginyeria Electrōnica Industrial i Automātica, i Enginyeria Tčcnica de Telecomunicacions), com a nivell de māster (Māster en Tecnologies de la Informaciķ i les Comunicacions, Māster en Tecnologies de la Informaciķ, Māster Interuniversitari en Enginyeria Electrōnica, Māster en Enginyeria Informātica, Māster en Sistemes Intel.ligents).

És membre del Departament de Cičncies Matemātiques i Informātica de la UIB. Actualment, lidera 1 projecte europeu i 1 projecte nacional; al llarg de la seva trajectōria professional, ha liderat 11 projectes competitius, incloent projectes locals, nacionals i europeus relacionats amb la robōtica mōbil, el processament/anālisi d'imatges i el reconeixement de patrons/l'aprenentatge automātic. És autor/co-autor de més de 170 publicacions relacionades amb la visiķ per computador, la robōtica mōbil i l'aprenentatge automātic, incloent articles de congrés peer-reviewed i articles de revista. Els seus interesos de recerc actuals sķn la visiķ per computador, el reconeixement de patrons i l'aprenentatge automātic, i la robōtica mōbil. De forma habitual, forma part de comités científics/organitzadors de congresos nacionals i internacionals, així com és revisor de revistes de les ārees relacionades amb la seva recerca. És membre de la IEEE Robotics and Automation Society (RAS) i també de la International Association for Pattern Recognition (IAPR).

Docčncia

Horari de tutories

Cal concertar cita prčvia amb el professor per a fer una tutoria

Direcciķ de tesis

Director de tesis l'any acadčmic 2023-24 als programes de doctorat següents:

Docčncia dels 5 anys anteriors

Assignatura Informaciķ a l'estudi on la va impartir
11752 - Aprenentatge Automātic
11753 - Intelˇligčncia Computacional
11767 - Robots Intelˇligents Autōnoms
21706 - Estructura de Computadors I
21739 - Percepciķ i Control per a Sistemes Encastats
22419 - Control per Computador

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participaciķ
Models per al Tractament de la Informaciķ Borrosa (MOTIBO) Colˇlaborador
Sistemes, Robōtica i Visiķ (SRV) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta