Metabolisme energètic i nutrició (GMEIN)

Tesis i treballs d'investigació

  • Isabel Maria Galmés Pascual, "Els estrògens com a moduladors de la funció i la biogènesi mitocondrials del fetge. Relació amb l'esteatosi hepàtica i la resistència a la insulina". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi doctoral.
  • Iván Hoditx Martín Costa, "Papel de la inflamación en la asociación entre obesidad y cáncer. Principales factores implicados". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Treball de Fi de Grau.
  • Belén Acosta López, "Efecto de una dieta equilibrada en la prevención del parto prematuro". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • María de los Ángeles Bernal López, "Evaluación de hábitos alimentarios y carencias nutricionales en pacientes con diagnóstico de alcoholismo crónico". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • Carmen María Martínez Mellado, "Efectividad del arándano rojo americano en la prevención de infecciones del tracto urinario en mujeres gestantes". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • Roser Capó Garcia, "Conviure amb els disruptors endocrins. Mecanismes d'acció i efectes tòxics". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Treball de Fi de Grau.
  • Antonia López Acosta, "Efecto de la intervención con alimentos funcionales en el embarazo". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • Dolores Serrano Morote, "Relación de la adhesión a la dieta mediterránea con la ganancia de peso en la gestante y el recién nacido". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • Fréderic González Agüera, "Relación entre el estado nutricional de madres veganas y el desarrollo neonatal". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • Miguel Lamas Delgado, "Efecto de la dieta vegana sobre las enfermedades inflamatorias intestinales.". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.
  • María Ester Ibáñez Sánchez, "Efectos nutricionales de una dieta sin gluten en adultos celíacos y no celíacos.". Universitat de les Illes Balears, Espanya, 2017. Tesi de Màster.