Com mantenir el web de grups de recerca

Des del mes de març de 2007 està disponible una nova versió del web de grups de recerca que permet visualitzar la informació bàsica dels grups, la seva producció científica i posar-se en contacte amb ells de manera senzilla i intuïtiva.

Les característiques i funcionalitats principals del web són les següents:

  • Un cercador de grups per línies de recerca i membres [vegeu-ne exemple], i una classificació segons àrees de l'AEI [vegeu-ne exemple]. D'aquesta manera els visitants del web poden localitzar els grups de manera senzilla i ràpida.  
  • Web básica de cada grup amb la informació general, línies de recerca i equip investigador [vegeu-ne exemple].
  • Seccions amb la producció científica de cada grup (publicacions, participació a congressos, tesis, patents...)  [vegeu-ne exemple]. També existeix un cercador de producció científica on els visitants poden trobar fàcilment activitats relacionades amb els grups [vegeu-ne exemple].
  • Formulari de contacte on les persones que visitin el web de cada grup poden deixar els seus comentaris i suggeriments al correu electrònic de l'investigador principal. [vegeu-ne exemple].
  • Sistema multiidioma: català, castellà i anglès

Si sou l'investigador principal d'un grup de recerca, podeu fer servir l’aplicació GREC per actualitzar el web del vostre grup. Aquesta aplicació permet crear i mantenir un currículum científic del grup aprofitant la informació ja introduïda pels membres als seus propìs currículums GREC individuals. Si, a més a més, volguéssiu afegir noves seccions al web (novetats, imatges i altra informació) us podeu posar en contacte amb l'Oficina Web i demanar un "site" per al vostre grup de recerca.


Per a més informació, contactau amb l'Àrea d'Investigació (AI).