Escoltar

Programes internacionals

Fletxa abaix Programes europeus d'I+DT

 1. Convocatòria ObertaEFSA Partnering Grants - Call for proposals - Framework Art.36 of Reg. (EC) 178/2002

  CONVOCATÒRIA: 2020 - Termini: Consultar informació
  Organismes convocants:
  1. RESUM

  Oportunitat de conveni de col·laboració amb l'EFSA adreçada a totes les àrees – remits de l'EFSA. Per a participar-hi, els sol·licitants interessats hauran de formar consorcis.

  L'EFSA cerca projectes d'associació (partnering grants) per a l'enfortiment de la capacitat d'avaluació del risc en aliments de les organitzacions nacionals a través del capacity building – formación, és a dir, iniciatives que condueixin a l'enfortiment de la capacitat d'avaluació del risc dels aliments, mitjançant la transferència o l'intercanvi de coneixements, competències i capacitats entre les organitzacions que s'hagin associat.


  Les propostes han d'estar adreçades a:

  - promoure la transferència i/o intercanvi de coneixements en àrees de treball prioritàries per a l'EFSA.
  - desenvolupar la capacitat per a implementar i/o promoure l'ús dels documents d'orientació i les pràctiques d'avaluació de riscs de l'EFSA, assegurant que s'utilitzin de manera més àmplia a nivell de la UE, els aspectes científics i de procediment del flux de treball científic de l'EFSA.

  2. TERMINI

  Fins al 24 de juliol de 2020.

  Us demanam que aquells de vosaltres que estigueu interessats a presentar una sol·licitud a aquesta convocatòria, ho comuniqueu al més aviat possible a Xavier Garcias de l'OSR, extensió 2940, o adreça osr.gestiotecnica@uib.es.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona HTML
  Més informació Icona Vist


  Torna