Grup Investigació Primera Infància (GIPI)

Projectes i contractes

  • "Cuidados a las familias observados por el alumnado del Grado de Enfermería durante sus prácticas clínicas en unidades de hospitalización pediátricas y de maternidad", 2012-2013. Investigador principal: Antonia Martin Perdiz. Convocatòria d'ajuts per la millora de la qualitat de la docència. Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "La percepció dels estudiants sobre l'adquisició de les competències de Mestre d'Educació Infantil i els processos de reflexió durant el Pràcticum", 2012-2013. Investigador principal: Maria Ferrer Ribot. Convocatòria d'ajuts per la millora de la qualitat de la docència. Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • EDU 2012-330972 - "Diseño Curricular y Buenas Prácticas en Educación Infantil: una visión internacional, multicultural e interdisciplinar", 2012-2016. Investigador principal: Dr. Miguel Angel Zabalza Beraza. Internacionalización de la I+D. Plan Nacional de I+D+I (2008-2011).. Secretaria de Estado de Universidades e Investigación del MEC. Projecte.