Estudis medievals (GRESMED)

Altres publicacions

  • BARCELÓ CRESPÍ, Maria. , "El reino de Mallorca: una encrucijada en el Mediterráneo occidental (siglos XIII-XV)", Islas y sistemas de navegación durante las edades Media y Moderna, Vol. I. Espanya, 2010. Capítol de llibre.
  • Cateura Bennàsser, Pau; Ensenyat Pujol, Gabriel; Escandell Proust, Isabel; Llompart Moragues, Gabriel; Planas Rosselló, Antonio; Urgell Hernández, Ricard. , "La cultura escrita al regne de Mallorca en temps de la redacció del Llibre dels Reis", Llibre dels Reis. Llibre de franqueses i privilegis del regne de Mallorca. Espanya, 2010. Capítol de llibre.
  • Juan Vicens, Antònia. , "L'escultura arquitectònica a l'església parroquial de Sant Jaume de Palma:un patrimoni oblidat", La ciutat de Mallorca i els segles del gòtic. Espanya, 2010. Capítol de llibre.
  • JUAN VICENS, Antònia. , "«La figura del 'Maestro de la obras de la ciudad' de una Urbs medieval: el caso de Mallorca»", ARÍZAGA BOLUMBURU, Beatriz; SOLÓRZANO TELECHEA, Jesús Á. (eds.); Construir la Ciudad en la Edad Media. Espanya, 2010. Capítol de llibre.
  • Llompart Moragues, G.; Escandell Proust, I.. , "Estudi historicoartístic del LLibre de Franqueses i Privilegis del regne de Mallorca", LLibre dels Reis. LLibre de Franqueses i Privilegis del regne de Mallorca. Còdex número 1 de l'Arxiu del regne de Mallorca. Espanya, 2010. Capítol de llibre.
  • Tina Sabater. , "Sobre patrimoni dispers. Reconstitució de la predel·la de santa Úrsula", La Ciutat de Mallorca i els segles del gòtic. Espanya, 2010. Capítol de llibre.
  • Tina Sabater Rebassa; Eduardo Carrero Santamaría. , "La Ciutat de Mallorca i els segles del gòtic. Actes de les XVIII Jornades d'Estudis Històrics Locals". Espanya, 2010. Editor.