Nutrició comunitària i estrés oxidatiu (NUCOX)

Participació en congressos

  • Tejada, S.; Amengual, I.; Sureda, A.; Sanchís, P.; Vallés, G.; Nicolau, M.C.; Gamundí, A.; Noguera, J.F.. , "Reduction of the tumor growth and the oxidative damage after melatonin treatment in a mouse model of colorectal liver metastases". "SFRR-Europe 2011 Meeting", Estambul, Turquia, 2011. Dades de publicació: Llibre de resums. Pòster.
  • Sureda, A.; Batle, J.M.; Ferrer, M.D.; Mestre, A.; Tur, J.A.; Pons, A.. , "Scuba diving at high depth induces plasma antioxidant defenses and affects endothelin and VEGF metabolism". "ICHM Conference 2011", Cape Town, Sud-àfrica, 2011. Dades de publicació: Llibre de resums. Presentació comunicació.
  • Sureda, A.; Mestre, A.; Ferrer, M.D.; Riera, J.; Drobnic, F.; Tur, J.A.; Pons, A.. , "Central body temperature determine the lymphocyte oxidative stress and antioxidant response to exercise". "SFRR Summer Meeting 2011", Estambul, Turquia, 2011. Dades de publicació: Llibre de resums. Pòster.
  • Sureda, A.. , "Relación de la Vitamina E con el riesgo de mortalidad". "VII Congreso Internacional en Nutrición, Alimentación y Dietética", Madrid, Espanya, 2011. Dades de publicació: Llibre de resums. Conferència convidada.
  • Mestre-Alfaro, A.; Ferrer, M.D.; Bibiloni, M.M.; Buil-Cosiales, P.; Marti, A.; Tur, J.A.; Sureda, A.; Martinez-González, M.A.; Pons, A.. , "Olive oli and nuts in the Mediterranean diet enhance antioxidant enzyme activities and spare nitric oxide in metabolic syndrome patients.". "4th Symposium International Nutrition, Biologie de l'Oxygène et Médecine", Paris, França, 2011. Dades de publicació: Libro de abstracts. Pòster.
  • Sureda, A.; Batle, J.M.; Ferrer, M.D.; Mestre, A.; Tur, J.A.; Pons, A.. , "Scuba diving at high depth induces plasma antioxidant defenses and affects endothelin and VEGF metabolism". "ICHM Conference", Cape Town, Sud-àfrica, 2011. Dades de publicació: Libro de abstracts. Pòster.
  • Pich, J.; Jaume, M.; Chía, A.. , "Alimentació i sostenibilitat: recerca sobre factors psicosocials que afavoreixen o dificulten la tria d'aliments orgànics i locals per part dels consumidors". "L'Estat de la Recerca en Educació per a la sostenibilitat a Catalunya", Barcelona, Espanya, 2011. Presentació comunicació.
  • Natalotto, N.; Fasulo, S.; Deudero, S.; Álvarez, E.; Sureda, A.. , "Antioxidant response and oxidative damage in the bivalve Pinna nobilis to contamination in coastal waters of the Balearic Islands". "XXI Congresso della Società Italiana di Ecologia", Palermo, Itàlia, 2011. Dades de publicació: Llibre de resums. Presentació comunicació.
  • Zapata, M.E.; Bufarini, R.; Lingiardi, N.; Bibiloni, M.M.; Tur, J.A.. , "Consumo de verduras y frutas en adultos de la Universidad del Centro Educativo Latinoamericano de Rosario". "XXXIV Reunión Anual del Capítulo Argentino de la Sociedad Latinoamericana de Nutrición (CASLAN). III Jornadas Internacionales de Actualización en Nutrición y Tecnología de Alimentos", Rosario, Argentina, 2011. Dades de publicació: Invenio 2011;14(26):42. Pòster.
  • Zapata, M.E.; Bufarini, R.; Lingiardi, N.; Bibiloni, M.M.; Tur, J.A.. , "Consumo de pescado en adultos de la Universidad del Centro Educativo Latinoamericano de Rosario". "XXXIV Reunión Anual del Capítulo Argentino de la Sociedad Latinoamericana de Nutrición (CASLAN). III Jornadas Internacionales de Actualización en Nutrición y Tecnología de Alimentos", Rosario, Argentina, 2011. Dades de publicació: Invenio 2011;14(26):43. Pòster.