Programa de foment de la recerca

Fletxa abaix AJUTS A LA RECERCA - RECURSOS HUMANS PER A LA INVESTIGACIÓ

 1. Convocatòria Tancada14. Programa de projectes de recerca amb joves investigadors convidats

  CONVOCATÒRIA: 2017 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 31 de març de 2017.

  IDIOMES:
  Català
  | Castellano | English

  1. OBJECTIUS DEL PROGRAMA
  Fomentar l'intercanvi i l'actualització de coneixements i informació científica dels membres de la comunitat universitària de les Illes Balears, mitjançant la permanència en aquesta universitat de joves doctors d'altres universitats o centres d'investigació estrangers.
  2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
  Poden presentar sol·licitud els professors i investigadors que desenvolupin la seva tasca docent i/o investigadora en algun dels departaments o instituts universitaris de la UIB.

  Els candidats han de ser joves doctors (amb lectura de la tesi doctoral amb posterioritat a l'any 2010), amb currículum excel·lent i que facin la seva tasca professional en universitats o centres d'investigació estrangers.
  3. DADES DE LA CONVOCATÒRIA
  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona PDF
  Convocatòria Icona Vist
  4. FORMALITZACIÓ DE SOL·LICITUDS
  El termini de presentació d'instàncies acaba el 31 de març, inclòs.

  El periode per fer l'estada és de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2017.

  Documentació que cal presentar:

  - Imprès de sol·licitud.
  - Còpia del passaport de l'investigador convidat.
  - CV normalitzat o de característiques semblants de l'investigador convidat.
  - Una memòria amb la tasca que es pensa realitzar durant l’estada.

  Així mateix, els professors convidats han de presentar a l'arribada a la UIB un permís per escrit de la institució d'origen per fer l'estada.
  5. IMPRÈS DE SOL·LICITUD
  La sol·licitud es fa telemàticament a través del formulari electrònic Enllaç a formulari que s'ha penjat per a tal efecte.

  Les instruccions són les següents:

  - Heu d'emplenar el formulari electrònic Enllaç a formulari que s'obrirà en una finestra a part.

  - Heu de pitjar el botó d'Enviar sol·licitud que apareix al final del formulari. Si l'enviament s'ha dut a terme correctament, heu de pitjar a l'enllaç Imprimeix sol·licitud que apareixerà al peu del missatge de Sol·licitud enviada.

  - Finalment, heu de registrar d'entrada al registre oficial de la UIB la còpia impresa, signada i amb la documentació que s'indiqui i que no hagueu pogut adjuntar telemàticament.

  Per a qualsevol qüestió relativa al procediment de sol·licitud, us podeu posar en contacte amb Xavier Salvà, de l'Oficina de Suport a la Recerca (OSR), al número 971 17 3068, al correu electrònic xavier.salva@uib.es o al número de fax 971 17 2637.

  Per a qualsevol problema tècnic que pogués sorgir durant l'enviament de la sol·licitud, us podeu posar en contacte amb Miquel Titos, de l'OSR, al número 971 17 2523, al correu electrònic miquel.titos@uib.es o al número de fax 971 17 2637.
  6. AVALUACIÓ
  Les sol·licituds seran avaluades per la Comissió Avaluadora de l'OSR aplicant el barem, si escau, especificat a la convocatòria.
  CONVOCATÒRIES ANTERIORS
  Logo Carta de Serveis PRESTACIÓ DE SERVEI

  Aquest ajut es correspon amb una prestació de servei inclosa dins la Carta de Serveis. Podeu accedir a la seva fitxa descriptiva.


  Torna