Beques, contractes i mobilitat d'investigadors

Fletxa abaix Pla Estatal 2017-2020: Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat en R+D+i - Subprograma Estatal de Formació

 1. Convocatòria TancadaAjuts per a contractes Juan de la Cierva

  CONVOCATÒRIA: 2022 - Tancada

  AQUESTA CONVOCATÒRIA ESTÀ TANCADA: El termini de la convocatòria va acabar el dia 14 de febrer de 2023.

  Organismes convocants:
  1. RESUM

  Convocatòria de 500 ajudes, de les que es reserven 9 per a la contractació de personal investigador amb una discapacitat igual o superior al 33 per cent i 9 per a la contractació de personal investigador en centres públics d’investigació agrària i alimentària de les Comunitats Autònomes. La resta d’ajudes aniran al torn d’accés general.

  2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
  Vegeu l'article 6 de la convocatòria.
  3. TERMINI

  El termini per a la presentació de sol·licituds per part dels centres d'I+D+i és del 24 de gener al 14 de febrer de 2023 a les 14:00 hores (hora peninsular).

  El termini per a la presentació de sol·licituds per part dels candidats o candidates és del 24 de gener al 7 de febrer de 2023 a les 14:00 hores (hora peninsular).

  Procediment: Els investigadors o investigadores que vulguin presentar-se i que compleixin amb els requisits d’aquesta convocatòria han de fer el següent:

  1. Donar-se d’alta a l’aplicatiu del Ministeri de Ciència i Innovació i seguir les passes indicades a l'article 12 de la convocatòria.
  2. Un cop emplenada i signada la sol·licitud telemàtica, la persona candidata podrà generar un document justificatiu de que ha incorporat tota la documentació a la seu electrònica del Ministeri de Ciència i Innovació.
  3. Remetre a l'Oficina de Gestió del Programa de Foment i Recursos Humans per a la Recerca (a l'adreça electrònica xavier.salva@uib.es), el document signat amb el vistiplau a la incorporació per part de l’investigador o investigadora que representa a l’equip d’investigació al que s’incorporarà el candidat o candidata, el o la responsable del grup de recerca i el director o la directora de Departament / Institut de Recerca (annex). Com a màxim aquest document s'ha d'entregar el dia 8 de febrer de 2023.


  Important:
  • L’equip de govern de la UIB està impulsant un mecanisme de millora de la competitivitat per a l’atracció de talent dins el nou Programa de Foment de la Recerca i la Innovació finançat amb el Fons per Afavorir el Turisme Sostenible. Aquest mecanisme contempla un increment del 16% respecte als mínims establerts per convocatòria en les retribucions dels contractats en el marc del programa JdC.

  Més enllà de les informacions esquemàtiques incloses en aquesta nota informativa, es molt recomanable que les persones interessades facin una lectura atenta de la convocatòria.

  Per més informació, contactau amb l'Oficina de Gestió del Programa de Foment i Recursos Humans per a la Recerca (FORHU) al número 971 17 2465 o bé a través del correu electrònic forhu.rrhh@uib.cat.

  Documents i enllaços
  Documents i enllaçosIcona DOCIcona DOCXIcona PDFIcona HTML
  Convocatòria BOE (Nou Exclamació)    Icona Vist  
  Convocatòria (Nou Exclamació)    Icona Vist  
  Annex (Nou Exclamació)   Icona Vist   
  Web Juan de la Cierva 2022 de l'AEI     Icona Vist

  4. FINANÇAMENT
  Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia - Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

  Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU. No obstant això, els punts de vista i les opinions expressades en els casos que procedeixin, o es derivin de la subvenció, són únicament els de l'autor o autors i no reflecteixen necessàriament els de la Unió Europea o la Comissió Europea. Ni la Unió Europea ni la Comissió Europea poden ser considerades responsables d'aquestes.

  CONVOCATÒRIES ANTERIORS

  Torna