Nutrició comunitària i estrés oxidatiu (NUCOX)
Publicacions en revistes
- Aguiló A, Tauler P, Guix P, Villa G, Córdova A, Tur JA, Pons A, "Antioxidant diet supplementation influences blood iron status in endurance athletes", "International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism", Volum 14, Número 2, Pàgines 147-160, 2004. Article.
- Tur, Puig, Pons y Benito, "Associations between sociodemographic and lifestyle factors and dietary quality among adolescents in Palma de Mallorca", "Nutrition", Volum 20, Número 6, Pàgines 502-508, 2004. Article.
- Tur JA, Romaguera D, Pons A, "Food consumption patterns in a Mediterranean region: does the mediterranean diet still exist?", "Annals of Nutrition and Metabolism", Volum 48, Número 3, Pàgines 193-201, 2004. Article.
- Tur JA, Serra-Majem Ll, Romaguera D, Pons A, "Does the diet of the Balearic Population, a Mediterranean type diet, still provide adequate antioxidant nutrient intakes?", "European Journal of Nutrition", Volum 44, Número 4, Pàgines 204-213, 2004. Article.
- Tauler P, Aguiló A, Gimeno I, Guix P, Tur JA, Pons A, "Different effects of exercise tests on the antioxidant enzyme activities in lymphocytes and neutrophils", "Journal of Nutritional Biochemistry", Volum 15, Número 8, Pàgines 479-484, 2004. Article.
- Tur, "La calidad de la grasa: El aceite de oliva", "Archivos Latinoamericanos de Nutricion", Volum 54, Número 2 (Suppl. 1), Pàgines 59-64, 2004. Article.
- Pich, J., Ballester, Ll., Canals, R., Rigal, N., Thomàs, M., Giacone, G., Domingo, H., "Digues-me què menges. Pautes alimentàries entre els 11 i els 18 anys.", "Tres Quarts", Número 16, Pàgines 4-9, 2004. Article.
- Romaguera D, Llompart I, Bonnin T, Pons A, Tur JA, "Análisis de la ingesta dietética y calidad nutricional en ancianos no institucionalizados de las Islas Baleares", "Revista Espanola de Nutricion Comunitaria-Spanish Journal Of Community Nutrition", Volum 10, Número 4, Pàgines 168-177, 2004. Article.
- Tur, "Los antioxidantes en la Dieta Mediterránea", "Revista Espanola de Nutricion Comunitaria-Spanish Journal Of Community Nutrition", Volum 10, Número 4, Pàgines 198-207, 2004. Article.
- Sureda A, Batle JM, Tauler P, Cases N, Aguiló A, Tur JA, Pons A., "Neutrophil Tolerance to Oxidative Stress Induced by Hypoxia/Reoxygenation", "Free Radical Research", Volum 38, Número 9, Pàgines 1003-1009, 2004. Article.
- Sureda A, Batle JM, Tauler P, Aguiló A, Cases N, Tur JA, Pons A., "Hypoxia/Reoxygenation and Vitamin C intake influence NO Synthesis and Antioxidant Defenses of Neutrophils", "Free Radical Biology and Medicine", Volum 37, Número 11, Pàgines 1744-1755, 2004. Article.
- TUR, J.A.; ALBERTÍ, E.; LLADÓ, M.; PONS, A., "Cambios en los hábitos alimentarios e ingesta de nutrientes en la isla de Mallorca a lo largo del Siglo XX", "Revista Espanola de Nutricion Comunitaria-Spanish Journal Of Community Nutrition", Volum 10, Número 1, Pàgines 6-16, 2004. Article.