Reprografia

Empresa adjudicatària: Fotocopisteria Impresrapit SL.

Les prestacions que ofereix el servei són:fotocòpies, impressió de plànols, en color i b/n, en gran format, lones, vinils, impressió directa sobre cartró ploma, forex, metacrilat, fusta i alupanel entre d'altres, retolació, impremta ràpida i tradicional, enquadernacions (espirals metàl·liques, tèrmiques, Channel, llibres...), plastificacions i encapsulaments de gran format i venda de material d'oficina.

Altres serveis:

  • Màquines d’autoservei: als serveis de copisteria hi ha a la venda unes targetes magnètiques recarregables que permeten efectuar fotocòpies d’autoservei les 24 hores, en qualsevol de les màquines que hi ha situades en tots els edificis.
  • Servei d’impressió làser en color d’alta qualitat: sistema que permet utilitzar una impressora làser en color d'alta qualitat a través de la xarxa de la UIB, copisteria de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos, Guillem Cifre de Colonya i Ramon Llull.
  • Sistema auto to print: es poden imprimir documents des de les aules informàtiques i posteriorment anar-los a recollir a qualsevol dels centres de reprografia del campus, identificant prèviament el document.
  • Plastificació DIN A4 I DIN A3 a l'edifici Gaspar M. de Jovellanos.

Horaris de les unitats del servei

  Del 15 de setembre al 30 de juny Juliol Agost Vacances de Setmana Santa i Nadal
Gaspar Melchor de Jovellanos 9 - 14 h
16 - 19 h
9 - 14 h Tancada Tancada
Arxiduc Lluís Salvador 9 - 14 h
16 - 19 h
Tancada Tancada Tancada
Guillem Cifre de Colonya 9 - 14 h
16 - 19 h
9 - 14 h Tancada Tancada
Ramon Llull

9 - 14 h
16 - 19 h

9 - 14 h Tancada Tancada

A més, màquines d’autoservei amb targeta als següents edificis: Anselm Turmeda, Beatriu de Pinós, Mateu Orfila i Rotger i Guillem Cifre de Colonya.

Atenció al client

Fotocopisteria Impresrapit SL
Tel.: 971 71 47 72
http://www.impresrapit.com
digital@impresrapit.com