Servei de menjadors i cafeteries

Edifici Anselm Turmeda

Cafeteria gestionada per MYM Tapia Olmo, SL. Tel.: 971 17 25 21. L'horari és de 7 a 20 hores. Ofereix el servei complet de cafeteria amb begudes i menjar (entrepans, coques, planxa) i, a més, fan plat del dia, plats combinats i ensalades.

Edifici Guillem Cifre de Colonya

Local que disposa de cafeteria i restaurant, gestionats per Tapia Horcas, SL. Tel.: 971 17 25 62. L'horari és de 8 a 21 hores. Ofereix servei complet de cafeteria amb begudes i menjar (entrepans, coques, planxa) i restaurant amb menú del dia servit a taula (primer, segon i postres) amb preus diferents si se serveix amb aigua, o amb vi, cervesa o refresc. Elaboren pizzes, plats combinats i ensalades.

 

Escola d'Hoteleria CAIB-UIB

Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos

Us informam que l’empresa adjudicatària de la gestió del menjador i cafeteria de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, Arce Tribaldos, SL, iniciarà el servei de cafeteria el proper dia 8 de setembre, de 7.30 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Respecte al servei de menjador, aquest s’iniciarà a partir del dia 1 d’octubre de 2014, de 13 a 16 hores.

Instal·lacions esportives. Campusesport

Edifici Mateu Orfila i Rotger

Cafeteria gestionada per Isabel Riera Alzamora. Tel.: 971 17 29 18. L’horari és de 8 a 20.30 hores. Ofereix servei complet de cafeteria amb begudes i menjar (entrepans, coques, planxa) i restaurant de cuina mallorquina amb menú del dia, servit a taula (dos plats, postres i beguda, o en la versió reduïda, que consisteix en un plat, postres i beguda).

Edifici Sa Riera

Cafeteria gestionada per Tapia Horcas, SL. Tel.: 971 17 98 59. L’horari és de les 8 a les 20 hores ininterrompudament. Tel.: 971 17 98 59. Cafeteria amb servei complet (carta, plats combinats...).

Edifici Son Lledó

Cafeteria gestionada per Isabel Riera Alzamora. Tel.: 971 17 29 21.

Edifici Ramon Llull

Gestionat per ARCE TRIBALDOS, SL. Manuel R. Fernández Arce. Tel.: 971 17 30 41. L'horari és de 7.30 a 20 hores. Ofereix servei complet de cafeteria amb begudes, entrepans calents i freds, plats combinats, pizzes... Diàriament hi ha una oferta especial de desdejuni i d’entrepà del dia. Hi ha menjador amb menú del dia servit a taula, en què hi ha per triar dos primers, dos segons i postres, amb pa i beguda; també s’ofereix el mig menú, que inclou un plat, beguda i postres. A més, s’ofereixen plats combinats i varietat d’amanides.