Plànols del campus i com arribar-hi

Ctra. de Valldemossa, km 7.5
07112 Palma
971 17 30 00
som@uib.cat

Com pots arribar al campus i a les seus universitàries

El transport públic et permet accedir al campus fent diverses combinacions de bus, tren i/o metro, segons el teu punt d’origen. Cal consultar periòdicament els horaris, atès que canvien els caps de setmana, els períodes no lectius i els mesos d’estiu.

Bus

bus

La línia 19 et permetrà arribar al campus des de nombrosos punts de Palma, com també les línies d'autobusos interurbans connecten Palma amb altres municipis de Mallorca. D’aquestes, les línies L200 (Estellencs-Esporles-Palma) i L210 (Sóller-Valldemossa-Palma) tenen parada al campus.
L'Ajuntament de Calvià disposa d’un bus per als estudiants de la UIB i durant els dies de selectivitat de juny disposa d'un servei gratuït de transport, adaptat a les proves PBAU de la UIB, per desplaçar-se des de Calvià a la UIB, anada i tornada.
Si sou a Menorca o Eivissa, també podeu arribar a les seus universitàries amb autobús.

Metro

Metro

La línia M1 del metro de Palma connecta el campus universitari amb el centre de la ciutat.

Tren

Metro

Les diverses línies de Tren de Mallorca (Inca, sa Pobla, Manacor) i el Tren de Sóller permeten fer combinacions amb altres mitjans de transport per poder accedir al campus des del vostre punt d’origen. Totes arriben a la plaça d’Espanya de Palma.

Bici

bici

Un carril bici de gairebé 5 km connecta Palma amb el campus.

Comparteix cotxe

Metro

Si vols fer un ús públic del transport privat de manera que al mateix temps que obtens avantatges econòmics col·labores en la conservació del medi ambient, utilitza la Borsa de Transport de la UIB. També hi ha altres borses de transport de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca.

Informació sobre el trànsit